Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Prinsessan Margriet invigde ny terrass på slottet Het Loo

16 aug, 2009, 09:15 
https://image.svenskdam.se/image-5470953?imageId=5470953&width=1320&height=689
Agneta Nisbeth
Annons
Prinsessan Margriet på väg till jubileumsfirandet.
Prinsessan Margriet på väg till jubileumsfirandet.

Den holländska prinsessan Margriet har inte tagit semester. I alla fall fanns hon på plats när slottet Het Loo invigde en ny terrass i veckan. Under dagen firades också att slottet nu varit museum i 25 år.

Det är kanske inte fullt så ofta vi har haft anledning att skriva om den holländska prinsessan Margriet, 66. Men häromdagen var hon ute på ett officiellt uppdrag.

Prinsessan margriet på den nya utsiktsplatsen.
Prinsessan Margriet på den nya utsiktsplatsen.

Prinsessan Margriet skulle då inviga en ny terrass på slottet Het Loo utanför Apeldoorn som dessutom jubilerar sina 25 år som museum. Tidigare var det den holländska kungafamiljens bostad under 300 år.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Slottets trädgårdar anses vara något av de vackraste som Holland har att erbjuda. Den pampiga 1600-tals trädgården erbjuder besökarna både fontäner, statyer och blomprakt under hela året.

Terrassen hon invigde har restaurerats under ett par år och nu när den åter öppnats blir den också en ny vacker utsiktsplats.

Av Agneta Nisbeth

Foto: All Over

Annons