Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Prinsessan Marie blir gudmor till tvillingarna

11 apr, 2011, 08:01 
Agneta Nisbeth
Annons

Det blir prinsessan Marie som får rollen som gudmor till de bägge danska tvillingarna, det uppger tidningen Billed Bladet.

Det alla danskar pratar om just nu är vad de bägge kungliga tvillingarna ska heta – ett svar vi får först på dopdagen den 14 april. Kronprins Frederik säger själv till tidningen Billed Bladet att det han ser mest fram emot under dagen är:

– Att få avslöja namnen på tvillingarna.

Dopklänning

Vi vet nu också att det blir prinsessan Marie som fått rollen som gudmor,” fadder”, till den lilla prinsen och prinsessan, något som naturligtvis gläder henne mycket. Däremot är det fortfarande en hemlighet vad de bägge tvillingarna ska bära under dopdagen, det finns ju en dopklänning som burits av kungliga bebisar tidigare, men nu är de ju två stycken. Många menar att den moderiktiga kronprinsessan Mary har beställt två helt nya dopklänningar till barnen.
På torsdag får vi svaret – naturligtvis får ni reda på allt om dopet här på svenskdam.se!

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av Agneta Nisbeth

Foto: Faksimil Billed Bladet.

Läs även:

Annons