Prinsessan Märtha Louise i tårar – sa åt Durek Verrett att lämna henne

Prinsessan Märtha Louise och Durek Verrett

Prinsessan Märtha Louise fick nog, började gråta och sa något väldigt allvarligt till pojkvännen Durek Verrett.

Durek Verrett har inte haft det lätt sedan han träffade prinsessan Märtha Louise. Visst, han har träffat sitt livs kärlek och fått tre underbara bonusbarn – men han har också blivit väldigt hårt åtgången.

Att vara pojkvän till en prinsessa kommer med press och oanade mängder uppmärksamhet. Durek har själv erkänt att han upplevde den första tiden som något av en mardröm.

– Jag ska vara ärlig. När vi först gick ut med förhållandet drabbades jag av chock. Jag grät inför min flickvän, jag låg i sängen och skakade. Varje gång jag öppnade en dörr fanns det en kamera i mitt ansikte.

Prinsessan Märtha Louise i tårar – framför Durek Verrett

Prinsessan Märtha Louise och Durek Verrett

Märtha Louise grät öppet inför Durek.

Märtha Louise märkte hur pärsen tärde på hennes älskade. I en intervju med turkiska Hurriyet Kelebek har Durek avslöjat att prinsessan stod redo att göra en stor uppoffring för hans skull.

– En dag sa hon till mig: "Om det här blir för mycket för dig, så kommer jag inte bli arg på dig, jag kommer bli ledsen, men jag kommer inte bli arg på dig om du vill dra. Hon såg på mig med tårar i ögonen och grät. Jag sträckte fram min hand, höll i hennes hand, tittade på hennes ansikte, tittade henne i ögonen och sa: "Jag är i detta förhållandet på grund av min kärlek till dig, inte på grund av dem. Om min kärlek inte är stark nog för att hantera utmaningarna, hatet, rasismen och pressen från medierna, då är jag inte rätt person för dig. Jag är i det här förhållandet på grund av vår kärlek och vår kärlek är starkare än någonting annat, säger Durek.

Men man ska inte förringa Dureks utsatthet. Han har bland annat fallit offer för dödshot sedan han blev tillsammans med Märtha Louise. Till exempel har han fått höra att en person med hans hudfärg inte hör hemma i det kungliga palatset.

– Jag tittar och tänker: Wow, folk har så mycket energi och är fast i det tänkandet. Att jag är ett hot på grund av min hudfärg, istället för att de fokuserar på min kärlek och mitt hjärta, har han sagt i en intervju.

– Det har inte varit lätt. Jag har fått rådgivning från vänner som är väldigt kända.

LÄS MER: Bakom kulisserna – Märtha Louises kritiserade möten med Durek

LÄS MER: Mette-Marits mörka förflutna – från partypingla till älskad kronprinsessa

LÄS MER: Tiana levde med Durek i sex år – varnar Märtha Louise: "Hjärntvättad”