Prinsessan Märtha Louise kollapsar plötsligt på gatan – bilderna som väcker oro

29 nov, 2021, 10:30 
Prinsessan Märtha Louise

Norska prinsessan Märtha Louise föll plötsligt ihop på gatan i New York.

Annons
5 avslöjande detaljer: Därför lämnas Durek utanför kungliga värmen
5 avslöjande detaljer: Därför lämnas Durek utanför kungliga värmen

Prinsessan Märtha Louise och pojkvännen Durek Verrett har svårt att hålla sig borta från varandra, trots att de till vardags har ett världshav mellan varandra.

Faktum är att Märtha Louise erkände just detta i en intervju med det amerikanska prestigemagasinet Vanity Fair, där hon pratade om det Durek-fria livet under pandemin.

– Han skulle komma hit, men han har inte kunnat resa, vilket krossade mig totalt. Jag hamnade i en depression, där jag helt enkelt bröt ihop, sa Märtha Louise.

Prinsessan Märtha Louise kollapsade på gatan

Men i år har paret åkt fram och tillbaka för att kunna vara varandra nära. Först var det Dureks tur att resa över Atlanten. Han kom i början på 2021 och bosatte sig i Lommedalen tillsammans med Märtha Louise.

Nu har det var den norska prinsessans tur att fara till USA. Delvis för ett medieuppdrag: hon och Durek gästade tillsammans talkshowen "Tamron Hall", som sänds i amerikansk tv. Men också för att bara umgås med sin kärlek.

Annons

Nya bilder visar att Märtha Louise och Durek rört sig i New York, alltså inte i Kalifornien där Durek har sin bostad. Exakt vad de hittat på där är okänt, men på bilderna kan vi se att det är två välklädda celebriteter som går hand i hand. Munskydden är på, kan också noteras.

Vad händer här?

Prinsessan Märtha Louise
Vad hände här, Märtha Louise?

En bild sticker dock ut i sammanhanget. På den har Märtha Louise har oklar anledning kollapsat till marken och står på alla fyra. En tidigare bild i samma serie verkar visa att Märtha Louise snubblat till efter att ha avverkat en trappa. Vi får hoppas att det inte var något allvarligare än en vanlig snubbelolycka!

Märtha Louise kommer inte att stanna i USA på permanent basis, i alla fall inte den närmaste tiden. Hennes tre döttrar, Emma Tallulah, Maud Angelica och Leah Isadora, går i skolan i Norge.

Annons

Nya resor över Atlanten är nog att vänta. Men fram tills dess får Märtha Louise och Durek nöja sig med att skicka små kärlekshälsningar via Instagram.

"Att vara med dig och barnen gör att jag känner att jag lever i en saga. Jag älskar dig, babe", skrev Märtha Louise nyligen till Durek.

Annons