Prinsessan Märtha Louise övergiven av Durek Verrett – på sin födelsedag

Prinsessan Märtha Louise och Durek Verrett

Durek Verrett stängs ute från prinsessan Märtha Louises födelsedagsfirande.

Slå på ljud

Prinsessan Märtha Louise är idag halvvägs till hundra! Men hennes femtionde födelsedag kommer att firas på ett hyfsat lågmält vis, rapporterar norska Se og hör.

Tråkiga nyheten om hur Märtha Louise firar sin födelsedag

Prinsessan Märtha Louise och Durek Verrett

Prinsessan Märtha Louise får fira sin födelsedag utan Durek Verrett.

De har fått höra från Märtha Louises manager Carina Scheele Carlsen att dagen ska firas med jobb på förmiddagen: Märtha Louise har släppt en ny barnbok, och den ska signeras för spända läsare. Sedan väntar ett firande med vänner och familj på Bygdø Kongsgård.

– Känner vi henne rätt blir det inte bortglömt. Både 30- och 40-årsdagen blev storslaget firade, och även om coronarestriktionerna kanske sätter stopp för en lika stor fest i år, så är jag säker på att hon firas på ett bra sätt, säger Se og hörs kungaexpert Caroline Vagle.

I går gjorde Märtha Louise klart att hon var fylld av förväntningar. Då la hon upp en bild från en familjevandring i fjällen vid Sikkilsdalshornet.

"Vilket underbart sätt att ladda batterierna inför min STORA dag. Andas, känner efter, känner sambanden", skrev Märtha Louise i bildtexten.

Men en viktig gäst uteblir på festen, i alla fall i fysisk form. Se og hör skriver att Märtha Louises pojkvän Durek Verrett inte väntas dyka upp på firandet.

Durek tillbringade en period i Norge under första halvan av året, innan han for tillbaka till Los Angeles. Under sensommaren var det Märtha Louises tur att hälsa på, i USA, innan hon återvände till Norge.

"Krossade mig totalt"

Märtha Louise har tidigare pratat om att hon verkligen lidit av att inte kunna träffa Durek under pandemin.

– Han skulle komma hit, men han har inte kunnat resa, vilket krossade mig totalt. Jag hamnade i en depression, där jag helt enkelt bröt ihop, sa Märtha Louise i en intervju med prestigemagasinet Vanity Fair.

Och nu får hon alltså fira sin 50-årsdag utan kärleken. Ett hårt slag för norskan, men känner vi Durek rätt så har han förberett något slags digital hälsning som heter duga!

LÄS MER: Mette-Marits mörka förflutna – från partypingla till älskad kronprinsessa

LÄS MER: Tiana levde med Durek i sex år – varnar Märtha Louise: "Hjärntvättad”

LÄS MER: Olavs farliga kärleksresor till Märtha – historien bakom "Atlantic crossing"