Prinsessan Märtha Louise till Japan efter kritik om Änglaskolan

prinsessan martha louise

Prinsessan Märtha Louise tillsammans med Elisabeth Samnøy.

Prinsessan Märtha Louise tillsammans med Elisabeth Samnøy.

Det är inte bara änglar som tilltalar den norska prinsessan Märtha Louise, nu föreläser hon också om vattens mirakulösa egenskaper…

Prinsessan Märtha Louise har vidgat sina vyer ytterligare angående sitt andliga och ockulta intresse. Änglaskolan i Norge har fått hård kritik i hemlandet där hon anklagades för att ta betalt för en massa hokus och pokus.

Utföra mirakel

I slutet av mars åkte prinsessan tillsammans med sin Änglaskole-kollega Elisabeth Samnøy till Japan för att i två dagar föreläsa på mässan ”Water and Peace”. En av grundarna är en omtalad profet och författare Masaru Emoto, som själv säger att han kan utföra mirakel med hjälp av vatten.

Ber om donationer

”Vatten är spegeln som speglar vårt sinne”, skriver han på mässans hemsida, där han även ber om donationer till stöd för sin verksamhet.

”Tacksamhet kommer till dig genom vattnet”, skriver han efter att ha bett om bidrag och tillägger att han är hedrad av att ha prinsessan Märtha Louise som andlig föreläsare.

Prinsessan Märtha Louise fortsätter alltså söka sin andliga resa världen över. Vad som kommer härnäst efter änglar och vatten återstår att se…

Av Anna Frödell

Foto: IBL