Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Prinsessan Märtha Louise trotsar kritiken – skriver ny änglabok

14 okt, 2010, 13:59 
Agneta Nisbeth
Annons
Prinsessan Märtha Louise, Elisabeth Samnøy

Prinsessan Märtha Louises och väninnan Elisabeth Samnøys bok ”Möt din skyddsängel” såldes slut i första upplagan – nu ser de fram emot en ny succé med en uppföljare…

Annons

Första boken ”Möt din skyddsängel” hamnade i topp på bästsäljarlistan i hemlandet Norge och även en bokturné i Europa gjordes. Nu ska prinsessan Märtha Louise och kollegan Elisabeth Samnøy göra uppföljare på boken om änglar.

– Det är sant att det planeras fler böcker i denna serie, men inget utgivningsdatum för nästa är inte fastställt, säger prinsessan Märtha Louises personlige assistent Carina Scheele Carlsen till norska Dagbladet.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Avsäga sig rätten till tronen

Men prinsessans änglasökande i form av sin änglaskola och änglabok har mötts med stor kritik. Senaste uppståndelsen var förra månaden då prinsessan i en intervju med Stavanger Aftenblad sa att kan kontakta de döda. Det gick så långt att författaren Tor Bomann-Larsen tyckte att prinsessan ska avsäga sig rätten till tronen.

Prinsessan Märtha Louise, Elisabeth Samn

Miljoner på kontot

Men Märtha Louise tror på det hon gör och tänker inte ge upp sitt andliga änglasökande och snart väntar en ny bok, som säkert som den förra kommer inbringa fler miljoner på kontot.

Av Anna Frödell

Foto: Stella Pictures

Läs även:

Annons