Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Prinsessan Märtha Louises dotter har fått hårproblem

11 maj, 2012, 11:00 
Agneta Nisbeth
Annons

Äkta prinsessor har inte alltid lockigt, långt hår. Sagoboksprinsessan Märtha Louise berättade en hemlighet häromdagen under ett föredrag.

Prinsessan Märtha Louise berättade en här-hemlighet under Womens Weekend i Norge häromdagen.

– Jag såg ut som en pojke när jag var liten. Mitt hår slutade växa.

Täcker knappt hjässan

Drottning Sonja satte på sin dotter en sjal på huvudet för att täcka de korta stråna. På så sätt blev hon lite mer flicklik. Men historien är inte slut där. Tyvärr har åkomman gått i arv. Märtha Louise och Ari Behns yngsta dotter Emma Tallulah är tre år och har knappt hår som täcker hjässan.

Annons

– Också hennes hår har slutat växa, berättade Märtha.

Inga problem idag

Där har vi svaret på varför hon själv haft en kort frisyr genom åren. Prinsesslockarna ville inte riktigt ringla ned på ryggen. I dag har Märtha Louise inget problem med frisyren. Hon har på senare tid låtit håret växa sig långt. Ganska ovanligt för den Norska sagosessan.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av Åsa Bönnelyche

Foto: Stella pictures

Läs även:

Annons