Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagen

Prinsessan Nathalie och Alexander har gift sig i Bad Berleburg

19 jun, 2011, 19:52 
Agneta Nisbeth
Annons

Prinsessan Nathalie har gift sig med sin Alexander Johannsmann under en ceremoni i Bad Berleburg under lördagen.

Annons

Vädret i Bad Berleburg var kanske inte det bästa men vad gjorde det – brudparet var precis så strålande lyckliga som man kunde förvänta sig när de gick ut från kyrkan efter att ha gift sig. Prinsessan Nathalie av Sayn-Wittgenstein-Berleburg, dotter till danska prinsessan Bendikte, har gift sig med Alexander Johannsmann.

Redan gifta

Nathalie och Alexander var ju faktiskt redan gifta, men då borgerligt. Ceremonin ägde rum hemma i Orangeriet i Berleburgs slottspark 2010. Nathalie var då höggravid med parets son Konstantin som föddes den 24 juli på Bad Berleburg.

På bilden intill ser vi Nathalie på väg in till kyrkan.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

MIssa inte vårt stora reportage om bröllopet och alla de kungliga gästerna i Svensk Damtidning nummer 27 som utkommer 30 juni.

Av Agneta Nisbeth

Foto: Stella Pictures

Läs även:

Annons