Prinsessan Nathalie vill ha ett syskon till Konstantin - snart!

Prinsessan Nathalie känner sig minsann inte tyngd av sömlösa nätter och ständiga bebisbestyr. Nej, redan nu när Konstantin bara är fem månader drömmer prinsessan Nathalie om ännu en liten bebis.

Prinsessan Nathalies och Alexander Johannsmanns lille drömprins Konstantin blir exakt fem månader på självaste julafton. Och det känns alldeles speciellt för prinsessan Benedikte och prins Richard, prins Gustav och hans Carina Axelsson, med en liten nykomling som förgyller julhelgen. För det är på slottet Berleburg, mellan Kassel och Köln, julen firas med tyska korvar, dansk skinka och svenska köttbullar.

Och på Annandagen blir det dop i Slottskapellet, det är ju så lämpligt då hela familjen är samlad. För givetvis dyker också storasyster Alexandra och greve Jefferson upp med sina barn. Lille Konstantin föräras en hel radda namn: Konstantin Gustav Heinrich Richard.

Prinsessan Nathalie berättar också för danska Billed-bladet att hon längtar efter fler barn:

– Konstantin är så lugn, det är bara om han blir lite hungrig som han gråter. Och även om jag förstår att nästa barn kanske inte alls blir så lugn, så vill jag gärna ha ett till.

Av Eva Österlind

Foto: Faksimil från Billed-bladet