Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagen

Prinsessan Nathalie vill ha ett syskon till Konstantin - snart!

22 dec, 2010, 11:40 
Agneta Nisbeth
Annons

Prinsessan Nathalie känner sig minsann inte tyngd av sömlösa nätter och ständiga bebisbestyr. Nej, redan nu när Konstantin bara är fem månader drömmer prinsessan Nathalie om ännu en liten bebis.

Annons

Prinsessan Nathalies och Alexander Johannsmanns lille drömprins Konstantin blir exakt fem månader på självaste julafton. Och det känns alldeles speciellt för prinsessan Benedikte och prins Richard, prins Gustav och hans Carina Axelsson, med en liten nykomling som förgyller julhelgen. För det är på slottet Berleburg, mellan Kassel och Köln, julen firas med tyska korvar, dansk skinka och svenska köttbullar.

Och på Annandagen blir det dop i Slottskapellet, det är ju så lämpligt då hela familjen är samlad. För givetvis dyker också storasyster Alexandra och greve Jefferson upp med sina barn. Lille Konstantin föräras en hel radda namn: Konstantin Gustav Heinrich Richard.

Prinsessan Nathalie berättar också för danska Billed-bladet att hon längtar efter fler barn:

– Konstantin är så lugn, det är bara om han blir lite hungrig som han gråter. Och även om jag förstår att nästa barn kanske inte alls blir så lugn, så vill jag gärna ha ett till.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av Eva Österlind

Foto: Faksimil från Billed-bladet

Annons