Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Prinsessan Beatrice helt förkrossad – expojkvännen Paolo hittad död

25 apr, 2024, 07:30 
Prinsessan Beatrices tidigare pojkvän Paolo Liuzzo är död.
Annons

Prinsessan Beatrice började dejta Paolo Liuzzo 2005. Hon var då 17 år gammal, han 24 och under sina drygt två år tillsammans bekantade han sig även med stora delar av den brittiska kungafamiljen och följde med på utlandsresor till länder som Jamaica och Schweiz.

Uppgifter: Victoria till Eurovision • Abdikerar – men vägrar säga när • Sofias stilsäkra statementlook – 3 kungliga snackisar från vecka 16!Brand logo
Uppgifter: Victoria till Eurovision • Abdikerar – men vägrar säga när • Sofias stilsäkra statementlook – 3 kungliga snackisar från vecka 16!

Men relationen blev inte speciellt långvarig och 2006 meddelade paret att de gått skilda vägar.

Nu rapporterar flera brittiska medier att Paolo Liuzzo är död. Han ska ha hittats död på ett hotellrum i Miami den 7 februari och polisen misstänker att det rör sig om en överdos.

Annons
Paolo Liuzzo och prinsessan Beatrice
Paolo Liuzzo och prinsessan Beatrice dejtade i två år.solo syndication

Dömd för grov misshandel

Under åren har han förekommit i flera polisutredningar. Tre år innan han träffade prinsessan Beatrice åtalades han för dråp, efter att en person dött i samband med ett barslagsmål i Boston.

Enligt The Sun dömdes han för grov misshandel. Påföljden blev 100 timmar samhällstjänst och utreseförbud – ett förbud som fortfarande gällde när han reste med Beatrice och delar av den brittiska kungafamiljen.

Beatrice helt förkrossad

I en tidigare intervju med The Sun har Paolo berättat att Beatrice och hennes familj försökte hålla relationen hemlig, då det inte skulle vara bra för prinsessans rykte om det kom ut.

Annons

– Jag var inte säker på om jag ville bli så djupt involverad med Bea. Jag älskade henne, men jag var inte förälskad i henne, sa han strax efter uppbrottet.

September 2009 dömdes han på nytt, den här gången i australisk domstol, efter att ha kört in i ett trafikljus med sin bil. I samma veva dömdes han också för narkotikainnehav.

Enligt The Sun ska Beatrice vara helt förkrossad efter beskedet om ex-pojkvännens död.

Paolo Liuzzo blev 41 år gammal.

Paolo Liuzzo
Paolo Liuzzo hittades död på ett hotellrum i Miami den 7 februari. Han blev 41 år gammal.John Chapple/REX

Foto: TT

Annons