Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Prinsessan Sofia dyker upp med nya lyxköpet – på lekplatsen med familjen

19 jun, 2024, 08:00 
Prinsessan Sofia strålar – och visar upp det nya köpet!
Annons

Snart är det dags för prinsessan Sofia och resten av familjen att gå på lite välförtjänt sommarlov – och njuta av sommaren på Öland!

Men innan dess passade minstingen prins Julian på att riva av sin första dag på jobbet som prins, och Sofia visade upp ett nytt köp.

Prins Julian Herbert Folke: här är sanningen bakom namnen!Brand logo
Prins Julian Herbert Folke: här är sanningen bakom namnen!

Prins Julians härliga dag med mamma och pappa

Ja, det är nog ingen som missat att prins Julian gjort succé i sitt hertigdöme Halland. Där fick det 3-årige charmtrollet äran att inviga sin egna lekplats, som han fick i dopgåva av länet 2021.

Annons

Det var Julians första riktiga prinsuppdrag, och Sofia och Carl Philip ut såg ut att vara oerhört stolta över sin minsting!

Prins Julian, prinsessan Sofia och prins Carl Philip vid invigning av Prins Julians lekplats vid Naturum Getterön i Varberg.
Full fart!Adam Ihse/TT

Han prov-lekte den nya parken med ett brett leende på läpparna, och var inte rädd för att hålla sig ett par steg framför mamma och pappa. Dessutom var det ju Julian själv som drog i bandet och öppnade parken för lek!

– Julian passade samtidigt på att döpa den stora örnen på lekplatsen till ”Charlie Örn”, berättar prinsparet på Instagram.

Annons
Prins Julian åker rutschkana
En bra dag att vara prins!Adam Ihse/TT
Annons

Prinsessan Sofia visar upp nya lyxköpet

Solen sken över naturreservatet, och prinsfamiljen var somrigt klädda. Prins Julian bar en gul långärmad Ralph Lauren-tröja, och vi har faktiskt sett storebror Gabriel bära en liknande tidigare:

Prins Gabriel
Visst är prinsbröderna lika som bär?Foto: Instagram

Prinsessan Sofia var tjusig i en lång blommig klänning, och sportiga sneakers – en perfekt outfit för en dag med lek och bus. Men den chica vardagsklänningen var faktiskt dyrare än man kan tro, enligt sajten UFO No more går den loss för över 19 500 svenska kronor! Den kommer från märket Lilli Jahilo, och det är första gången vi ser Sofia bära den.

Prinsparet med prins Julian
Vilken mysig dag!Foto: Instagram

Foto: TT

Annons