Prinsessan Sofia i ny intervju - berättar om engagemanget

Mammalediga prinsessan Sofia har tillfälligt tagit klivet ur babybubblan. Se den nya intervjun där hon berättar om det stora engagemanget i Project Playground.
Prinsessan-Sofia-Ste1

I början av augusti gjorde prinsessan Sofia ett kort avbrott i föräldraledigheten för att vara med under seminariet ”Gränslösa möten” i Båstad.

Efter seminariet där bland annat före detta statsminister Fredrik Reinfeldt talade om samhällets framtida utmaningar gav Sofia en intervju tillsammans med Project Playgrounds generalsekreterare Daniel Madhani där de berättade om organisationens arbete.

– Vi arbetar mycket med dysfunktionella familjer och vi arbetar i områden där samhällets strukturer brister när det kommer till mänskliga rättigheter och där tar vi ett ansvar.

Sofia grundande Project Playground tillsammans med vännen Frida Vesterberg för sex år sedan och hon är i dag organisationens hedersordförande.

– Som vi har det i dag med många utmaningar är det lätt att peka på andra och säga vad de gör fel. Men det handlar om att komma tillsammans och det är det Project Playground gör, berättar Sofia i intervjun som publicerats av Gränslösa Möten.

Här kan du se hela intervjun:

Av: Liv Sander.

Foto: Stella Pictures.