Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Prinsessan Sofia och Carl Philip köpte rosa babykläder

11 mar, 2016, 06:00 
AvJohanna Lejon
Om bara en månad kommer Sofias och Carl Philips baby. Nu undrar förstås alla: blir det en prins eller prinsessa?
Annons
Sofia1

Det var bloggen Shimodas på sajten Hänt.se som häromveckan kunde avslöja att prinsessan Sofia och hennes Carl Philip hade setts köpa rosa babykläder på NK i Stockholm. Kläderna kom från märket Mini Rodini.

– Mini Rodini är ett väldigt trendigt märke och dessutom ekologiskt, annars använder de återvunnet material. Det är så eftertraktat att våra kunder har full koll på när de släpper ny kollektion och nästan köar för att få det de vill ha, säger Camilla på Babyshop i Sturegallerian i Stockholm, till Hänt.se.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

– De ville inte ha det inslaget utan de fick kläderna i en NK-påse, säger Hänts källa.

Sofia2

Nu undrar förstås alla om prinsparets inköp var till dem själva eller till någon vän. Och om de var till dem själva – väntar de en flicka eller en pojke. I april får vi veta. Då är det nämligen dags för nedkomst, har hovet sagt.

Av Johanna Lejon

Foto: Stella Pictures

 

Annons