Nu finns det en ny version av appen - uppdatera din app genom att klicka här

Nu finns det en ny version av appen på Google Play Store - uppdatera din app där!

Prinsessan Sofia och kronprins Frederiks oväntade koppling – uppmärksammas utomlands

Prinsessan Sofia och kronprins Frederiks oväntade koppling – uppmärksammas utomlands

Foto: TT

Nu uppmärksammas det i utlandet!

Från partyprinsessa till kunglighet – se Sofias stilresa!
0:59

Efter reklamen: Från partyprinsessa till kunglighet – se Sofias stilresa!

(0:59)

Slå på ljud

Man kan tro sig veta det mesta om våra kungligheter, de gör ju faktiskt sällan något som inte fångas upp av kameror och sedan pryder löpsedlarna. Men visst har de sidor som det inte skyltas med lika mycket.

Nu uppmärksammas detta i utländsk media – och vår prinsessa Sofia och danska kronprinsen Frederik har mer gemensamt än man kan tro!

Madeleines ex Jonas Bergström i rampljuset – smockan mot Chris

Chris O'Neills likhet med Sofia

Det är sajten Hello som gjort en sammanställning på några av de kungligheter som låter sin kropp prydas av en eller fler tatueringar. Även om tatueringar idag inte är något många tittar två gånger på, har det länge varit tabubelagt, och det är inte särskilt vanligt att våra kungligheter har det.

Men både Chris O'Neill (som visserligen inte är kunglig), och prinsessan Sofia har kroppsutsmyckningar. Förmodligen för att de inte haft någon aning om vilken krets kärleken skulle öppna dörrarna för.

Chris har en tatuering, med ett aningen mystiskt motiv, medan Sofia har tre stycken. På nacken har hon en sol, på revbenen något som beskrivits som "nåt bladliknande och en fjäril". På ankeln har hon en fin hyllning till familjen, E för pappa Erik, M för mamma Marie, L för systern Lina och S för systern Sara.

Chris tatuering.

Daniels syster Anna Westling, 51, försvann – det hände

Kopplingen till Frederik

Sofia hade därför en självklar plats på listan över kungligheter som ovanligt nog tatuerat sig. Men på listan finner vi också Danmarks kronprins Frederik, som ju varit kunglig sedan födseln! Han har en haj på vaden, och på sin arm en tatuering som ska symbolisera hans tid i den danska flottan.

På listan finner vi dessutom både Meghan Markle och Kate, som nu är prinsessa av Wales. Låter det osannolikt? Ja, det är helt enkelt för att det inte riktigt stämmer. Både Meghan och Kate har under varsitt tillfälle fått en henna-tatuering, alltså en icke-permanent sådan.

Deras tatueringar håller bara upp till fyra veckor. Annat kan man säga om både Chris O'Neills, Sofias, och kronprins Frederiks bläck.

Sofias kryptiska hyllning till familjen.

Foto: TT

Foto: TT