Prinsessan Sofia visar upp utseendeförändringen

prinsessan sofias utseendeförändring
Prinsessan Sofia har visats sig ute i Stockholm. Och vi noterade en utseendeförändring!
Annons

Prinsessan Sofia är stilsäker som få. Hon visar ständigt upp nya stilar, både när det kommer till kläder och frisyrer. I veckan publicerade norska VG nya bilder på prinsparet. Fotograferade under en utflykt till Hotel Diplomat i Stockholm. Och då fick vi se Sofia i en helt ny frisyr!

Annons

Den höga flätan.

Nya bilder på prinsessan Sofia

Carl Philip och Sofia kom ut från restaurangen i snygga vårkläder och prinsessan hade, dagen till ära, satt upp håret i en fläta. Och fixerat frisyren med två hårtofsar – både i början och slutet av flätan. En ny kunglig håruppsättning, som kanske blir sommarens stora trend?

Annons

prinsessans sofia visar utseendeförändringen

Det här är inte första gången vi får se prinsessan Sofia i en fläta. Under en representationsmiddag på slottet, år 2019, gjorde hon entré i en isblå klänning av Zetteberg Couture och håret var fäst i en fläta.

Tog flätan till de kungliga finrummen

På den här typen av kungliga middagar brukar vi främst se svinryggar och strikta knutar men Sofia bar istället en lös fläta med ett blått sidenband i topparna. Den påminner förstås om flätan på de nya bilderna – även om den senare sitter betydligt högre upp.

prinsessan sofia fläta
Prinsessan Sofia i sin “gala-fläta” på en representationsmiddag 2019.
Annons

Sofias nya jobb överraskade alla

Just nu arbetar Carl Philip och Sofia främst hemifrån. Men prinsessan har också påbörjat en ny sysselsättning – för att hjälpta till i coronakrisen. Hon rycker nämligen in som extraresurs på Sophiahemmet i Stockholm.

– Prinsessan kommer att börja på Sophiahemmet i närtid. Hon gick deras tredagarsutbildning i förra veckan och kommer avlasta personalen på en vårdavdelning, har hovets informationschef Margareta Thorgren berättat för Svensk Damtidning.

Foto: VG/TT

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

7 kommentarer till “Prinsessan Sofia visar upp utseendeförändringen”

 1. Bettan skriver: 19 april, 2020

  Ja nya kläder och frisyrer kostar inget.. 😊 Hoppas hon får good Will för sitt arbete. Sofia har lagt ner mycket på reklam för det. Det som stort sker, sker tyst.


 2. Leo skriver: 19 april, 2020

  När håret inte är jämnlångt blir det tofsar där hårets längd inte räcker till, knappast någon uttänkt flätfrisyr hos S. Flätat hår har varit populärt under en längre tid av naturliga skäl, det är snyggt, tycker nog både män och kvinnor.


 3. Susanne Blomgren skriver: 19 april, 2020

  Alla har tydligen bytt utseende nu under corona , förstår inte hur mycket ni hittar på. Börjar bli tjatigt !


  1. ananas skriver: 20 april, 2020

   Susanne Blomgren
   Helt enig med dig.


  2. Måntand skriver: 25 april, 2020

   Haha roligt kommentar 😀


 4. Anna skriver: 19 april, 2020

  Så fint att Sofias riktiga hår får titta ut, utan det ständiga löshåret. Bra bör hårbotten och toppar. Ser mera moget ut att vara naturlig. Sofia kan inte rå för att hon har lite tunt hår. Det har de flesta i Skandinavien. Bättre att sluta helt med detta ständiga löshår hon har i olika varianter.


 5. PernillaA skriver: 20 april, 2020

  Jag hade hästsvans i går och gjorde-mitt i krisen- en utseendeförändring och har i dag utsläppt hår


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Laddar