Prinsessan Sofia visar upp utseendeförändringen

prinsessan sofias utseendeförändring

Prinsessan Sofia har visats sig ute i Stockholm. Och vi noterade en utseendeförändring!

Prinsessan Sofia är stilsäker som få. Hon visar ständigt upp nya stilar, både när det kommer till kläder och frisyrer. I veckan publicerade norska VG nya bilder på prinsparet. Fotograferade under en utflykt till Hotel Diplomat i Stockholm. Och då fick vi se Sofia i en helt ny frisyr!

Den höga flätan.

Nya bilder på prinsessan Sofia

Carl Philip och Sofia kom ut från restaurangen i snygga vårkläder och prinsessan hade, dagen till ära, satt upp håret i en fläta. Och fixerat frisyren med två hårtofsar – både i början och slutet av flätan. En ny kunglig håruppsättning, som kanske blir sommarens stora trend?

prinsessans sofia visar utseendeförändringen

Det här är inte första gången vi får se prinsessan Sofia i en fläta. Under en representationsmiddag på slottet, år 2019, gjorde hon entré i en isblå klänning av Zetteberg Couture och håret var fäst i en fläta.

Tog flätan till de kungliga finrummen

På den här typen av kungliga middagar brukar vi främst se svinryggar och strikta knutar men Sofia bar istället en lös fläta med ett blått sidenband i topparna. Den påminner förstås om flätan på de nya bilderna – även om den senare sitter betydligt högre upp.

prinsessan sofia fläta

Prinsessan Sofia i sin “gala-fläta” på en representationsmiddag 2019.

Sofias nya jobb överraskade alla

Just nu arbetar Carl Philip och Sofia främst hemifrån. Men prinsessan har också påbörjat en ny sysselsättning – för att hjälpta till i coronakrisen. Hon rycker nämligen in som extraresurs på Sophiahemmet i Stockholm.

– Prinsessan kommer att börja på Sophiahemmet i närtid. Hon gick deras tredagarsutbildning i förra veckan och kommer avlasta personalen på en vårdavdelning, har hovets informationschef Margareta Thorgren berättat för Svensk Damtidning.

Foto: VG/TT