Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Prinsessan Sofias dolda budskap – detaljen alla missade

27 okt, 2022, 16:30 
Indra Nordemar
Sofia har hintat med ett dolt budskap en längre tid.
Annons
Det här är prinsessan SofiaBrand logo
Det här är prinsessan Sofia

Efter Sofias mammaledighet med lillprinsen Julian, 1,5, har hon haft fullt upp med sina prinsessuppdrag.

Bara de senaste veckorna har hon bland annat arrangerat välgörenhetsgala för Project Playground, närvarat vid kungliga middagar på slottet och under ett tvådagars besök varit i Värmland.

Och et finns en sak gemensamt med alla ovannämnda framträdanden – nämligen ett dolt budskap som även det uppmärksamma ögat troligen missat.

Prinsessans Sofias arbete för barnen

Sofia grundade 2010 insamlingsstiftelsen Project Playground tillsammans med vännen Frida Vesterberg. Syftet med stiftelsen som bedrivs i både Sverige och Sydafrika är att främja barns möjligheter i livet.

Annons

För att bedriva arbetet framåt håller Sofia ofta i olika tillställningar för att samla in pengar till verksamheten. För bara någon vecka sedan höll hon i en insamlingsgala för en hel drös kändisar – en av många som var på plats var Bianca Ingrosso som slog på stort och köpte hem kvällens dyraste pris.

Sofias dolda budskap på bilderna

Skultuna-armbandet i samarbete med Project Playground. Foto: Skultuna.se

Men arbetet med Project Playground sträcker sig förstås mycket längre än så. Bland annat har Sofia tillsammans med smyckesföretaget Skultuna tagit fram ett armband där alla försäljningspengar går direkt till stiftelsen.

Annons

"Målet med samarbetet mellan Project Playground och Skultuna är att skapa ett antal produkter som stärker Project Playground både ur ett symboliskt perspektiv och ekonomiskt då vinsten går direkt till verksamheten.", går det att läsa om smycket på UFO No More.

Armbandet är också ett som Sofia använder flitigt. Ja, enligt hemsidan har hon burit det på 19 olika tillställningar sedan i slutet av 2019. Men troligtvis ännu oftare än så!

En av alla gånger Sofia burit armbandet. Foto: Prinsparets Instagram

Foto: TT

Annons