Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Prinsessan Sofias festkväll på Öland – bilderna avslöjar dansandet

30 jul, 2022, 16:32 
AvSimon Holm Stålhand

Musiken gick verkligen hem!

Annons
Efter hemestern: Det ska Sofia, Carl Philip och barnen göra nuBrand logo
Efter hemestern: Det ska Sofia, Carl Philip och barnen göra nu

Sommaren står i full blom, och våra kungligheter spenderar den där de trivs bäst – på Öland. I mitten av sommaren var det såklart allra festligast, kronprinsessan Victorias 45-årsdag firades på ön med pompa och ståt.

Men än är varken sommaren eller festligheterna över. Den här vackra sommarkvällen stod Veronica Maggio och Mares för underhållningen, och prinsessan Estelle, prins Daniel och prinsessan Sofia njöt av härlig popmusik på Borgholms Slottsruin!

Patrick Sommarlath och prinsessan Sofia
Patrick Sommarlath och prinsessan Sofia hade det bra på VIP-balkongen!

Livemusik finns det gott om på Öland under sommarmånaderna. Förutom kungens storsatsning Solliden Sessions, är vackra slottsruinen ett ställe där artisterna gärna bokar in ett stopp under sina sommarturnéer.

Sofias danssteg på balkongen

Kungafamiljen, som ju befinner sig på ön, dyker inte sällan upp i den rymliga VIP-balkongen. Under sommaren har både stjärnan Molly Sandéns och gruppen HOV1s konserter fått sig lite kunglig glans!

Under torsdagskvällen var det återigen dags för några av våra största popstjärnor att sjunga till fullsatt publik under bar sommarhimmel, nämligen Veronica Maggio och bandet Mares.

Patrick Sommarlath och prinsessan Sofia
Prinsessan Sofia gillade musiken!

Då visade prinsessan Sofia upp några danssteg till tonerna av Veronica Maggio på den kungliga balkongen! På bilderna syns Sofia stå och dansa med vännen Patrick Sommerlath som tar foton med sin kamera.

Visst blir man glad av att se prinsessan Sofia?!

Annons