Nu finns det en ny version av appen - uppdatera din app genom att klicka här

Nu finns det en ny version av appen på Google Play Store - uppdatera din app där!

Prinsessan Sofias omvandling: Märktes först efter Nobel

Prinsessan Sofia

Foto: TT

Sofias utseendeomvandling blir fokus i skriverier utomlands. Nu förklaras prinsessans förändringar.

Så har du aldrig sett Sofia förut!
0:18

Efter reklamen: Så har du aldrig sett Sofia förut!

(0:18)

Slå på ljud

Utseendeförändringen hamnar i fokus i brittisk press!

Prinsessan Sofia närvarade vid sin sjunde Nobelbankett i år. Efter en ofrivillig paus på tre år kunde kungligheter, studenter och pristagare närvara vid den lyxiga och traditionsenliga Nobelbanketten.

Prinsessan Sofia fullkomligt strålade under året Nobelbankett. Sofia bar en himmelsblå Askunge–liknande klänning med hög hals och vackra blomdetaljer i vitt. Klänningen är Ida Lantos design. Senast Sofia bar en klänning med hög hals på Nobel var år 2016. Då gick klänningen dock i en juvelgrön nyans.

Prinsessans utseendeförändringar

Prinsessans tiara är väldigt betydelsefull. Tiaran är en av prinsessan Sofias bröllopsgåvor.

Tiaran var från början ett nytillverkat halsband som drottning Silvia fick i present av en prins i det thailändska kungahuset. Halsbandet gjordes om till en tiara som prinsessan fick inför hennes och prins Carl Philips bröllop 2015.

Den vackra tiaran har förändrats genom åren. Från början var den utsmyckad med gröna stenar men över åren har den prytts av olika diamanter.

Prinsessan vill ju gärna återanvända sin värdefulla tiara och därför designas den om för att passa klädseln för tillfället.

Under Nobelbanketten kunde den uppmärksamma notera att tiaran ännu en gång genomgått förändring. Nu gick topasen i blått för att passa till prinsessans underbara klänning. Det var den femte gången som tiraran förändrats, det skriver brittiska tidningen Hello Magazine.

Prinsessan Sofia
Foto: TT

Sofias vän talar ut i tårar – kan inte hålla det inne längre

Var nära att fällas under Nobelbanketten

Prinsessan Sofia och hennes make Carl Philip samt kungarparet och kronprinsessparet närvarade vid den traditionella Nobelbanketten under Nobelhelgen.

När prinsessan skulle tåga ut tillsammans med resten av kungligheterna händer det fasansfulla.

Prinsessan gick tillsammans med talmannen ut från Blå hallen. När hon ska gå upp för en trappa med det långa släppet på klänningen står sällskapet bakom riktigt illa till.

På bilder från SVT:s direktsändning kunde man se hur en person bakom Sofia råkar sätta sin fot på hennes klänning.

Sofia vände sig då snabbt om, men kunde lättat konstatera att personen insett sitt misstag och hastigt tagit bort foten.

Att fälla prinsessan skulle inte vara att föredra!

Prinsessan Sofias nya lyxpryl – svindlande beloppet: 34 000 kronor

Foto: TT