Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Prinsessan Sofias hemliga ord till stjärnartisten – bryter ihop av skratt

30 jul, 2023, 15:00 

Prinsessan Sofia och Theoz kom bra överens!

Annons

Under somrarna på Öland kan det kanske bli lite väl lugnt och tyst på Solliden så det har kungen rått bot på genom att låta anordna Solliden Sessions, en musikfest som pågår hela sommaren lång.

Kungliga barnens härliga festkväll – Madeleines ögonblick med LeonoreBrand logo
Kungliga barnens härliga festkväll – Madeleines ögonblick med Leonore

Det är en stor variation mellan artisterna, allt från rockiga kvällar med artister så som Sanne Salomonsen till riktiga popdivor så som Carola Häggqvist.

Ibland är det istället barnens nöje som är i fokus och under unsdagen var det precis det som hände.

Artisten Theoz och popgruppen Dolly Style var inbjudna till Solliden för att spela och sjunga. Då de är extra populära hos den lite yngre generationen flyttades konserten fram ett par timmar, istället för klockan 20 så började den klockan 18 så att även de yngsta fansen kunde vara med och dansa och sjunga med i publiken.

Annons

Kungliga barnbarnen i publiken

Några som absolut inte ville missa det här var såklart kungafamiljen. Då Victoria redan lämnat Öland kunde hon inte närvara tillsammans med Oscar och Estelle men Madeleine, Carl Philip och Sofia dök upp med nästan alla sina barn, den enda som saknades var lillprinsen Julian som fick stanna kvar hemma på slottet med barnvakt.

Alexander och Nicholas förenades i sin fascination för Theoz, de bar tröjor med hans bild och namn, medan Leonore och Adrienne föredrog Dolly Style.

På de rörliga bilderna vi fått se från konserten kan vi se att speciellt prins Alexander fick en alldeles extra minnesvärd kväll, han fick nämligen sitta bredvid Thoez och prata. Man riktigt såg hur det glittrade i ögonen på prinsen som fick hänga med sin idol en stund.

Theoz verkade vara helt bekväm i det kungliga sällskapet och prinsessan Sofia pratade med honom, kanske berättade hon hur mycket hennes söner gillar hans musik?

Annons