Prinsessan Sofias hemliga partydagbok läckt – livet innan Carl Philip

03 maj, 2023, 11:04 

Nu kommer nya uppgifter om Sofias partyliv i New York fram.

Annons

Prinsessan Sofia är idag en hårt arbetande medlem av kungafamiljen. Hon är mycket engagerad i barnrättsfrågor, och har ett fullspäckat schema.

Det är svårt att tänka sitt ett kungahus utan Sofia, men visst har den tiden funnits. Då levde hon ett helt annat liv – som nu dras upp den nya podden Du, Kungen!.

Ny podd på Aller Media: Du, Kungen!
Ny podd på Aller Media: Du, Kungen!

Ny podd läser högt ur prinsessan Sofias festdagbok

Lång innan Sofia träffade Carl Philip levde hon i New York, staden som aldrig sover. Där studerade hon redovisning och utbildade sig till yogalärare. Men hon var också en helt vanlig tjej i 20-års åldern, som givetvis tyckte om att ha kul.

Under denna tid, drev Sofia tillsammans med en vän, en partyblogg. När Sofia blev prinsessa var bloggen redan borttagen, och ett minne blott. Men i Aller Medias nya podd Du, kungen! väljer nu Sebastian Mattsson och Natalie Mourad att läsa högt ur den raderade bloggen.

Recept.se Nyhetsbrev
Annons

– Hovet vill aldrig kommentera den här bloggen. Och jag tycker det är fel, säger Natalie i podcasten.

– Den är väl också raderad? undrar Sebastian.

– Ja, det här har jag grävt för att få fram.

Prinsessan Sofias festliv i New York

I podcasten får vi följa med på Sofias fartfyllda liv innan hon blev kunglig. Det är kändismöten i natten och festanekdoter från livet i dimman.

– "Där taxichauffören är vår psykolog, cocktailen vår bästa accessoar och hur festen har blivit vår vardag. Touch down!" läser Natalie ur ett av de första inläggen på bloggen och fortsätter till ett annat.

– "Kvällen blev galen men för en gångs skull inte bara på grund av oss. Vårt sällskap av tre svenska killar var redan riktigt dragna när de anslöt sig"

Prinsessan Sofia som Sofia Hellqvist
Sofia 2005.

Men Sofia höll sig alltid på rätt sida, konstaterar podd-duon efter att ha läst högt ur den hemliga dagboken.

Annons

– Hennes vän har sagt att de aldrig tog några droger och var väldigt duktiga. De gick upp varje morgon och pluggade, säger Natalie Mourad.

– Det kan man se mellan raderna, att när de väl festar så buggar de eller "rockar stående", säger Sebastian, som kanske förväntat sig något annat

– Eller surfar på internet..., svarar Natalie och syftar på prinsessan Sofias efterfest hos rappstjärnan P. Diddy.

Lyssna på avsnittet här.

Foto: TT

Annons