Prinsessan Sofias hemska möte med kändisen: "Hon var chockad – inte alls bra"

Prinsessan Sofia

Karin Törnblom/TT
Prinsessan Sofia var med om en pärs tillsammans med en annan känd svensk.
Här inviger Sofia och Carl Philip nya Avicii-museet
0:21

Efter reklamen: Här inviger Sofia och Carl Philip nya Avicii-museet

(0:21)

Slå på ljud

Carolina Gynning började som glamourmodell, men efter några år i branschen dök hon upp i tv-rutan som en av deltagarna i dokusåpan Big Brother 2004. Nu är hon en etablerad konstnär och flerbarnsmamma.

Numera håller hon sig borta från skandalerna – men hon var nyligen nära att hamna i en sits som skulle ha vållat åtskilliga rubriker. Carolina berättade om nästan-fadäsen i podcasten ”Gynning & Berg - Hittar sig själva”.

Carolina Gynning i bisarrt möte med prinsessan Sofia

Carolinas poddkollega Carina Berg blir chockad när hon får höra om vännens eskapader.

– Vet du vem jag höll på att köra rakt in i. Jag är nästan helt säker på att det var prinsessan Sofia, säger Carolina i podcasten.

– Inte ramma henne gående, utan i bil. Det var inte alls bra ju, det var verkligen inte meningen men jag tror att jag såg en chockad prinsessan Sofia.

Nära ögat! Och för Carolina hade det varit extra pinsamt med en krock. Hon har nämligen tajta band till den svenska kungafamiljen numera. Hennes pojkvän Viktor Philipson, är nämligen son till kungavännen och mångmiljonären Anders ”Aje” Philipson, 78.

Carolina och Viktor har barn ihop, dottern Vilda. Det har lett till att Carolina och Aje kommit varandra betydligt närmre.

– Jag och Aje hänger ju inte direkt själva så där. Men jag tycker vi har en väldigt fin relation och han är en fantastisk farfar till Vilda. Han har ju många barn och barnbarn, så han har ju att göra om man säger så, säger Carolina i en intervju med Expressen.

Ajes fru Bathina är en annan färgstark figur. Hon är känd för sin frispråkighet och har blivit en favorit för Carolina.

– Bathina är ju otroligt rapp, rolig och hon bjuder mycket på sig själv. Jag verkligen älskar den typen av kvinnor så vi har väldigt, väldigt kul. Hon har blivit en vän till mig. Det är jätteroligt att ha blivit en del av den här ganska brokiga familjen, säger Carolina.