Nu finns det en ny version av appen - uppdatera din app genom att klicka här

Nu finns det en ny version av appen på Google Play Store - uppdatera din app där!

Prinsessan Sofias knep – så dolde hon gravidmagen

Prinsessan Sofias knep – så dolde hon gravidmagen

Jonas Ekströmer/TT

Detaljerna kommer nu fram.

Prinsessan Sofias förvåning – när adjutanten rycker in!
0:32

Efter reklamen: Prinsessan Sofias förvåning – när adjutanten rycker in!

(0:32)

Slå på ljud

Prinsparet är tillbaka från semestern och redo för en spännande höst med många kungliga uppdrag.

Under måndagen gick Funkisfestivalen av stapeln på Stockholm Waterfront och då passade prinsessan Sofia på att besöka evenemanget. Funkisfestivalen är Sveriges största sångtävling för alla över 15 år som har en funktionsnedsättning. Och Sofia var där på uppdrag för att dela ut kvällens olika priser.

Bortsett från uppdraget bjöds även på mat och musik. Något som fick prinsessan att släppa loss lite. Hon gillade verkligen musiken som spelades. På prinsparets Instagram fick vi se henne sitt-dansa i publiken.

Prins Carl Philip och prinsessan Sofia är föräldrar till prins Alexander, prins Gabriel och prins Julian.

Sofia kopierade Victorias succélook under galan: ”Vågat!”

Prinsessan Sofias knep – så döljer hon gravidmagen

Sofia har tidigare varit duktig på att dölja sin graviditet rätt bra. Prinsessan har burit löst sittande blusar, en hög kjol, raka klänningar och klänningar med mönster och detaljer som för blicken från magen.

När hon väntade prins Gabriel 2017 använde hon sig av klassiska modeknep för att hålla det hemligt. Det handlade bland annat om lösa blusar, höga midjor, formlösa raka klänningar och påsydda detaljer var knep prinsessan använde sig av då.

När prinsessan Sofia var gravid med Julian så var det förstås pandemi där Sofia inte synts till i så många offentliga sammanhang. Många evenemang ställdes in till följd av covid-19.

Prinsessan under ett besök i Södertälje.

Det hela resulterade i att hon fångades i betydligt färre bilder under hösten än vad hon vanligtvis brukar göra. Och därför kunde man inte heller få se några bilder på gravidmagen. En detalj i de bilderna som vi fick se var att prinsessan döljde sin mage genom att bära svart och en stor kappa som täcker gravid-kulan.

Här släpper Sofia loss under festkväll – dansvideon sprids på nätet

Sofias fantastiska look – här kommer kjolen ifrån!