Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Prinsessan Sofias oväntade drag – detaljen i bilden visar

24 maj, 2022, 16:00 
AvIndra Nordemar

Nya bilderna på prinsessan Sofia väcker frågor.

Annons
Prinsessan Sofias 5 bästa outfitsBrand logo
Prinsessan Sofias 5 bästa outfits

På tisdagen hölls Catwalk live på Avicii arena. En manifestation i samarbete med Tim Bergling Foundation för allas rätt att skina.

Manifestationen hölls av Glada Hudik-teatern, tillsammans med 9000 elever, lärare och deltagare från olika skolprojekt. Ett viktigt event som prinsessan Sofia och prins Carl Philip givetvis inte ville missa!

Men på bilder från dagen är det en detalj som sticker ut – försökte Sofia göra ett statement?

Prinsparet på Catwalk live

Dokumentärfilmen Catwalk handlar om personer från Glada Hudik-teatern, där även musik från Avicii har en betydande roll – därav denna manifestation med Tim Berglind Foundation.

Annons

Under dagens event som bjöd på både glädje och allvar, framförde Catwalk-ensemblen sin catwalk live inför den stora publiken. Och Sofia och Carl Philip var där för att stötta dem.

De höll tal och gick runt och hälsade och kramade alla i ensemblen – och det strålade både om dem och medlemmarna i Glada Hudik!

Unika detaljen på bilden med Sofia

Prinsen bar en marinblå kostym, med en gammeldags rosa slips till en vit skjorta. Och prinsessan matchade med en ankellång spetsklänning i off-white. Men hon bröt tydligt av med sin accessoar!

Sofia bar nämligen en virkad handväska, som gick i otroligt starka färger så som ceriserosa, grönt och gult.

Väskan har inte synts till tidigare, och det finns inga kopplingar till något känt märke. Det verkar nästan som att väskan skulle kunna vara en gåva från någon typ av förening och att Sofia passade på att visa upp den – dagens event stod trots allt för "Allas rätt att skina". Fint!

Annons
Sofia med den unika väskan på Catwalk live! Foto: Anders Wiklund
Sofia kramar en i Catwalk-ensemblen!
Annons

Foto: TT

Annons