Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Prinsessan Sofias oväntade lyxdetalj – prislappen får alla att tappa hakan!

17 okt, 2022, 07:00 

Det var en hisnande summa!

Annons
Estelle en världsnyhet • Christinas comeback • Madeleines urgulliga bilder – 3 kungliga snackisar från vecka 41!Brand logo
Estelle en världsnyhet • Christinas comeback • Madeleines urgulliga bilder – 3 kungliga snackisar från vecka 41!

Att prinsessan Sofia är en riktig modeprinsessa råder det inga som helst tvivel om. Oavsett om det gäller vardag eller fest kan man räkna med att Sofia stjäl showen.

Men prinsessan lämnar ingenting till slumpen – och smakar det, så kostar det...

Stora snackisen

Förra veckan var en riktig modeshow för samtliga kungligheter. Det var Nederländernas kung Willem-Alexander och drottning Máxima som gästade Sverige för ett tre dagar långt statsbesök – och visst blev det glammigt.

Máxima är en modeikon av rang, och en av dagarnas stora snackisar blev hennes ceriserosa hårband, utsmyckat av vackra stenar. Vem vet, kanske inspirerades drottning Silvia av sin kungliga kollega, och vi får se den i svensk tappning snart?

Annons
Drottning Máxima
Så snyggt!

Men Máxima stod inte utan tuff konkurrens när det kom till den kungliga stilkampen. När det vankades galamiddag var kronprinsessan Victoria slående vacker i en lila aftonklänning, som höjde ribban rejält!

Kronprinsessan Victoria, prins Daniel prinsessan Sofia och prins Carl Philip
Två vackra prinsessor – men visst var det Victorias klänning som stal showen denna gång?

Chockerande prislappen

Ibland kan man tro att prinsessorna råkar dyka upp med varje detalj på precis rätt plats av en slump, men så är självklart inte fallet. Med hjälp av hovstylister får de hjälp att spika looken – och de kan verkligen sin grej.

Annons

När det nederländska kungaparet stod värdar för en ståtlig tillställning i Konserthuset var kungligheterna uppklädda till tänderna i sina finaste galakläder.

Kronprinsessan valde heltvitt, drottning Máxima en unik randig blåsa, och drottning Silvia och prinsessan Sofia matchade i paljetter och glitter!

Kronprinsessparet, det nederländska kungaparet, kungaparet och prinsparet
Wow, vilken glamfest!

Sofias klänning är från favoritdesignern Ida Lanto, och den blåa klänningen gjorde sig alldeles perfekt med hennes blåa ögon. Även örhängena gick i samma färgskala, och det är här prislappen verkligen sticker iväg. Enligt modebloggen UFO No more kommer de från Ebba Brahe.

Prinsessan Sofia

Örhängena är gjorda av 18 karat guld och silver, med blåa safirer, och går loss för 29 900 kronor.

Foto: TT/Ebba Brahe

Annons