Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Prinsessan Sofias plötsliga utseendeförändring –helt ny look inför Victoriadagarna

14 jul, 2022, 08:00 
AvIndra Nordemar

Prinsessan Sofia har piffat till sig inför årets firande på Öland.

Annons
Sofias & Carl Philips romantiska kärleksögonblick – inför alla!Brand logo
Sofias & Carl Philips romantiska kärleksögonblick – inför alla!

Victoriadagarna har pågått sedan i lördags men under gårdagen dök nästintill hela kungafamiljen upp på Solliden Sessions när Jill Johnson slog klackarna i taket.

Chris O'Neill saknades förstås då han är i USA på jobb, och kungabarnbarnen valde att skippa konserten denna gång, förutom Estelle som gärna diggar till tonerna av Sveriges folkkära artister.

Även kungaparet, kronprinsessparet, prinsparet och prinsessan Madeleine njöt av tisdagens countrymusik. Men en av dem stack ut lite extra – nämligen prinsessan Sofia som dök upp med en helt ny look!

Prinsessan Sofia går mot strömmen

Det är inte ofta som kungligheterna gör några större utseendeförändringar, framförallt inte när det kommer till frisyrer.

Annons

Kronprinsessan Victorias bruna hår är allt som oftast uppsatt i den välkända knuten, Madeleine har sedan många år tillbaka haft sitt sandfärgade svall, och prins Carl Philip bär sina mörka lockar.

Men prinsessan Sofia går mot strömmen i familjen. Hon har på senare dar gått från ingen lugg, till gardinlugg, till hellugg och gardinlugg igen – och nu har det skett ännu en förändring!

Bilden avslöjar: Sofias nya look

När Sofia anlände till Solliden Session vid Carl Philips sida på tisdagen syntes en märkbar förändring.

Ja, det verkar som att hon nu sparar ut sin lugg och återgår till en jämnare klippning, men inte bara det. Hon är även betydligt ljusare!

Sofia verkar ha gjort ljusa slingor, framför allt i topparna och i luggen som nu vuxit ut – snyggt! Vem vet, kanske får vi se en blond Sofia snart?

Till sin nya frisyr bar hon en mintgrön linneskjorta och jeans, vilket inte heller är alltför vanligt – men fin var hon!

Annons