Prinsessan Sofias syster Lina Hellqvists förändring

prinsessan sofias syster lina hellqvists förvandling

Sofias systrar dyker ibland upp på röda mattan. Men när Lina Hellqvist dök upp Gasellgalan var det många som blev förvånade. Hon överraskade nämligen alla med en ny look!

Det var många som blev förvånade när prinsessan Sofias syster, Lina Hellqvist, gjorde entré på Gasellgalan tidigare i veckan. Inte för att det var konstigt att se prinsesssystern i det sammanhanget. Nej, Lina Hellqvist är en driven affärskvinna, som har tagit stora karriärskliv de senaste åren och som ofta minglar med företagsledare och entreprenörer. Det var snarare hennes nya look som överraskade!

lina hellqvists nya look

Lina Hellqvists visade upp en ny look när Dagens Industri bjöd in till Gasellgalan.

Lina Hellqvists förändring överraska alla

Lina blev ett känt namn när hennes lillasyster gifte in sig i den svenska kungafamiljen, år 2015, och båda Hellqvist-systrarna har minglat vid prinsessans sida på flera röda mattan-tillställningar. För bara några år sedan hade Lina ett brunt hårsvall och hon bar ofta en nedtonad sminkning. De senaste åren har Lina färgat håret i en blondare nyans och på Gasellgalan var hon ljusare än någonsin.

sara lina hellqvist

Så här såg Lina Hellqvist (t h) ut när Carl Philip och Sofia gifte sig.

Frisyren var, även den, ny. Sofias syster hade tupperat håret och kammat längderna bakåt. Både snyggt och coolt! Har ni föresten sett vilka imponerande ögonfransar? Den mörka ögonsminkningen var verkligen en detalj som lyfte hela looken.

Sedan flera år jobbar Lina med pr-drottningen Christina Saliba. Och i juli månad blev hon delägare i miljonbolaget Invest in her, tillsammans med Christina Saliba och deckarförfattaren Camilla Läckberg. Lina har tidigare jobbat med insamlingsverksamhet och hållbarhetsarbete och hon har även haft uppdrag för prinsessan Sofias välgörenhetsorganisation, Project Playground.

Foto: TT