Prinsessan Sofias visade upp nya frisyren

Prinsessan Sofia

Sofia medverkade i Project Playground digitala gala, och visade upp en helt ny sida!

Under torsdagen höll prinsessan Sofias stiftelse Project Playground en gala för att samla in pengar till barn som behöver stöd för att få ett “safe space” att växa upp och utvecklas till att bli precis vilka de vill bli när de växer upp. Särskilt under coronapandemin har barn hamnat i ett extra utsatt läge och därför

– Först och främst vill jag lägga ljus på barn och ungdomar i utsatthet, speciellt under pandemin. Vi vill föra vidare deras röster. Det finns många barn runt om i världen som inte har en säker plats, och vi kommer leva med effekterna av covid-19 väldigt länge och det kommer behövas säkra platser, säger Sofia i galans direktsändning.

Visade upp nya utseendeförändringen

Hon bar ett set med prickig kjol och blus, men framför allt kunde vi se att prinsessan valt att förändra frisyren nu lagom till hösten. Hennes mörka svall var tonat i en något ljusare färg och dessutom hade hon klippt en ny, snygg gardinlugg som ramade in ansiktet perfekt.

Renée Nyberg ledde galan tillsammans med radioprofilen Kodjo Akolor. Renée var även medverkande i den nya dokumentären om prinsessan Sofia där de besökte Project Playgrounds verksamhet både i Sverige och i Sydafrika. Det blev kontroversiellt då hon “duade” både prinsessan och prins Carl Philip konsekvent genom hela inspelningen, något som väckte reaktioner hos många av tittarna.

Sofia startade Project Playground kort efter att hon och Carl Philip blev tillsammans och verksamheten fokuserar på barn och ungdomar i Stockholms förorter och områden i Kapstaden, Sydafrika.