Nu finns det en ny version av appen - uppdatera din app genom att klicka här

Nu finns det en ny version av appen på Google Play Store - uppdatera din app där!

Prinsessan Sofie Louise inspireras av Victoria

prinsessan Malaysia victoria och daniel

Svenska Sofie Louise Johansson är prinsessa i Malaysia och i sin nya kungliga roll hämtar hon inspiration från kronprinsessan Victoria.

Ett kärlekspar som ömt lutar sig mot varandra. Ja, att bröllopsbilden på svenska Sofie Louise Johansson och den malaysiska kronprinsen Tengku påminner lite om den bild som hovet publicerade när Victoria och Daniel firade 10 år som förlovade är faktiskt ingen slump.

Det är nämligen samma fotograf som står bakom kameran; Linda Broström.

Prinsessan Sofie Louise inspireras av Victoria

Förra veckan avslöjade Svensk Damtidning att det malaysiska kronprinsparet skulle gifta sig en andra gång – i Sverige. Och det är högst troligt att Sofie Louise inspirerades av Victoria när hon planerade det stora bröllopet. En fotograf som är omnämnd som det svenska kronprinsessparets favoritfotograf är ju ett säkert kort.

Sofie Louise, som tidigare hette Johansson, chockade alla när hon lämnade landet för att bli Malaysias nya kronprinsessa. Den svenska 33-åringen kommer från Mantorp i Östergötland, gick barn– och fritidsprogrammet på gymnasiet och åkte till England för att arbeta när skolåren var avklarade.

Från Mantorp till prinsessan i Malaysia

Vad hon inte visste då var att tiden i London skulle förändra hennes liv för alltid. Det var nämligen i den staden som hon förälskade sig i Tengku Muhammad Faiz, som är kronprins i delstaten Kelantan, och som studerade historia i Europa under samma tidsperiod.

Sofie Louises livsöde är en riktig askungesaga och nu har hon fått chansen att stå brud – både i den malaysiska staden Kota Barhu och på hemmaplan i Sverige.

Foto: Linda Broström