Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagen

Prinsessan Stephanie drog blickarna till sig på galan

03 aug, 2009, 09:00 
Agneta Nisbeth
Den årliga Röda Kors-galan har gått av stapeln igen i Monte Carlo. Med på festligheterna var en massa olika kändisar, bland annat vår egen Victoria Silvstedt. Men det var prinsessan Stephanie som vann allas blickar.
Annons

Allas ögon var på den för kvällen så vackra prinsessan Stephanie. Hennes blommönstrade klänning fick många uppskattande kommentarer. Men det var inte bara klänningen som fick folk att snacka. Nu pratar alla om hur lycklig prinsessan verkar och hur bra hon ser ut att må.

För bara några år sedan levde hon ett kringflackande liv med en cirkus och sin dåvårande pojkvän, elefant-tränaren Franco Knie. Och allt vad hon varit med om innan dess ska vi bara inte tala om. Men sedan en tid tillbaka satsar prinsessan Stephanie allt på att hjälpa aidssjuka och deras familjer på olika sätt. Hon har själv startat en organisation som stöder folk i både Frankrike och Monaco. Och hon verkar nu må bättre än på länge.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Prinsessan var också en fin representant för furstehuset där hon skred in på den 61:a Röda Korset-galan sida vid sida med sin bror furst Albert och hans flickvän Charlene Wittstock. Men många av besökarna spanade också in vår egen Victoria Silvstedt som älskade att visa upp sig för både fotografer och fans.

 

Foto: TT

Annons