Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Prinsessan Stéphanie pratade i radio

11 jan, 2013, 11:57 
Annons

Prinsessan Stéphanie av Monaco leder en gång i månaden en radioshow i “Radio Monaco”. Lyssnarna fick bland annat reda på att det snart är dags för fotbollsturnering på stranden .

Annons

 

Titt som tätt sätter prinsessan Stéphanie på sig hörlurarna i radiostudion och talar i etern.

Fotbollsstjärna

Prinsessan Stéphanie av Monaco och den franske exfotbollsspelaren Pascal Olmeta berättade bland annat att det snart är dags för “Beach Soccer tournament”, strandfotbolls-turneringen, som kommer att äga rum den 9 februari i Monaco.

Strandfotboll

Turneringen anordnas till förmån för prinsessans organisation “Fight Aids”, som hon är ordförande för – och Olmetas projekt “Un Sourire, Un Espoir Pour La Vie” (Ett leende, Ett hoop om liv).

Bjöd in gäster

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

I radioprogrammet “Jungle Fight” pratade Stéphanie om Aids och bjöd in en rad gäster, både kända profiler och unga studenter. Fight Aids främsta uppgift är att samla pengar till forskningsarbetet mot sjukdomen.

 

Av Åsa Bönnelyche

Foto: Stella Pictures

Annons