Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Prinsessan Stéphanies son har förlovat sig

21 feb, 2018, 14:07 
Agneta Nisbeth
Louise Ducruet, prinsessan Stéphanies enda son, har förlovat sig!
Annons

I ett officiellt meddelande från prinsessan Stéphanie berättas det att hennes ende son Louis Ducruet, 25, har friat till sin flickvän Marie och nu planerar ett bröllop.

– Louis Ducruet har förlovat sig med Mademoiselle Marie Chevallier.

Det nyförlovade paret ses här tillsammans med furst Albert som är Louis morbror.

Louis föddes i äktenskapet mellan prinsessan Stéphanie och Daniel Ducruet, han har studerat både i Schweiz, Frankrike och USA. Det var också i USA som han träffade sin blivande hustru, under sin tid på ett Western Carolina University.

Annons

Förra året, i augusti, visade han upp sin flickvän offentligt för första gången. På Maries Instagram kan man också se flera fina bilder på paret från deras senaste resa, till Vietnam. Och nu visar de även upp bilder från själva förlovningen, romantiskt nog på en strand just i Vietnam.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Foto: IBL, Stella pictures, Instagram

Annons