Prinsessan Tatiana väntar barn!

Svensk Damtidning fick en exklusiv intervju med paret i Aten, när prinsessan Tatiana och prins Nikolaos berättade om sin förlovning. Då drömde de om barn, idag är den drömmen på väg att bli sann…

– Vi vill gärna ha barn i framtiden, men det är ju inget man bara kan bestämma så där utan något man bara kan önska och hoppas att det blir så, sade Tatiana då med tillförsikt. Och den grekisk-danska prinsen stämde in:

– Självfallet vill vi ha barn.

Blir föräldrar

Drygt ett år efter sagobröllopet i Grekland sommaren 2010 kommer glädjebeskedet!

Prinsessan Tatiana, 31, och prins Nikolaos, 42, blir föräldrar för första gången!

Det var i veckan som fotograferna fångade en liten utbuktning på den vidjesmala Tatiana. Hon och Nikolaos poserade glatt på röda mattan i New York inför firandet av “American-Scandinavian Foundations” 100-årjubileumsfest på Hotel Hilton.

Barnbarn

Där dinerade och dansade de blivande föräldrarna med kronprinsessan Mary och kronprins Frederik samt de ett tusentvåhundra inbjudna gästerna. Det syntes tydligt hur lycklig hon var. Och Nikolaos leende var stort. För drottning Anne-Marie innebär nyheten att hon får sitt tionde barnbarn. Hennes äldste dotter, Alexia, har fyra barn och kronprins Pavlos och Marie -Chantal har fem.

Läs även bloggen Åsas Kungliga Europa››

Av Åsa Bönnelyche

Foto. All Over Pictures

Läs även:

Nikolaos och Tatiana på party i London››

Tatiana och Nikolaos i en stor intervju för tidningen Vanity Fair››

Prins Nikolaos första födelsedag med hustrun››