Prinsessan Viktória väntar barn igen!

Viktoria-ste-1

Prinsessan Viktória av Bourbon-Parma, beskyddare av Rädda Barnen i Nederländerna, hade en liten överraskning som hon delade med sig av med alla barnen vid ett engagemang på en grundskola i dag.

Viktoria-1

Den 33-åriga prinsessan, hustru till kung Willem-Alexanders kusin, prins Jaime av Bourbon-Parma, avslöjade att hon var gravid.

– Vi väntar vårt andra barn, berättade Viktória och lyste av lycka.

Viktoria

Men hon ville inte säga hur långt gången hon är. Säkerligen befinner prinsessan sig i ett tidigt skede av graviditeten, eftersom hennes babybula var nästan osynlig i den gröna klänningen. Viktória och Jaime har dottern Zita som föddes 2014.

Viktoria-ste

Princess Viktória var på grundskolan för att dela ut uppstoppade djur som gjorts av IKEA.

 

År 2014 lanserade IKEA en teckningstävling och har nu fått tusentals teckningar från barn över hela världen. Vissa bilder valdes ut för att bli förebilder för verkliga fyllda leksaker.

Viktoria-ste-5

Initiativet är ett samarbete mellan IKEA Foundation, Rädda Barnen och UNICEF. För varje uppstoppade djur som säljs från 1 november till 26 december, kommer IKEA att donera 1 € till Rädda Barnen och UNICEF för att ge bättre utbildning för barn i världens fattigaste länder.

Av Åsa Bönnelyche

Foto: Stella Pictures

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning: