Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Prinsessans markering efter skilsmässan

25 jan, 2017, 07:00 
Agneta Nisbeth
Prinsessan tar avstånd från sitt tidigare liv.
Annons
Luxembourg-Tessy-Ste

Förra veckan meddelade luxemburgska hovet att prins Louis och hans fru prinsessan Tessy separerar efter 12 år tillsammans. Orsakerna är inte kända, men paret är föräldrar till sönerna prins Gabriel, 10, och prins Noah, 9, och säger i ett uttalande att de kommer att dela vårdnaden. Varken storhertigfamiljen eller hovet har ännu kommenterat huruvida Tessy kommer att behålla sin titel Hennes Kungliga Höghet prinsessa av Luxemburg som hon fick i samband med bröllopet 2009.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Men kanske lämnar Tessy besked via Instagram? Hon har nämligen raderat sitt officiella konto där hon använt namnet Tessy-de-Luxembourg, skriver tyska Bunte. Kanske ett sätt att hålla privatlivet privat – eller en markering som visar att det liv hon tidigare levde numera är ett minne blott.

Tessy av Luxemburg har raderat sitt instagramkonto där den här bilden tidigare publicerats.
Tessy av Luxemburg har raderat sitt instagramkonto där den här bilden tidigare publicerats.

Av: Liv Sander.

Foto: Stella Pictures.

Annons