Prinsessorna Leonor och Sofia på väg att hämta sin pappa

Kronprinsessan Letizia med sina bägge döttrar.

Kronprinsessan Letizia med sina bägge döttrar.

ste_letizia-2

Prinsessorna Leonor och Sofia kom med sin mamma kronprinsessan Letizia till Real Club Nautico i tisdags för att hämta upp pappa Felipe efter andra dagens seglingar i Copa del Rey.

Den spanske kronprinsen Felipe fick detta år segla Copa del Rey utan sin pappa kung Juan Carlos som tvingades stanna hemma på grund av sin operation tidigare i år. Men det fanns andra kungligheter som seglade istället, som norske kung Harald.

Sjätteplats

Efter den andra dagens seglingar kom kronprinsessan Letizia till Real Club Nautico i Palma med sina döttrar, prinsessorna Leonor och Sofia, för att vänta in sin make kronprins Felipes ankomst till ön. Han hamnade på en respektive tredje- och sjätteplats under de dagar han hittills tävlat.

Sparar in

Och apropå semester så har det kungahuset detta år sagt sig vilja dra ner på alla utgifter, för att på så sätt visa sin solidaritet med resten av landet enligt sajten earthtimes.org.

Familjen samlad igen.

Familjen samlad igen.

Kort semester

Spanien måste ju se över sin ekonomi på grund av den ekonomiska krisen och därför har även de kungliga beslutat sig för att dra ner på sin semester och inte använda den kungliga yachten så mycket under året.

Läs även:

Ingen segling i år för Juan Carlos››

Kung Juan Carlos på bättringsvägen efter operationen››

Av Agneta Nisbeth

Foto: Stella Pictures