Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Prinsessornas bästa vän har blivit mamma igen - födde bara timmar efter direktsändning

28 nov, 2016, 07:53 
AvJohanna Lejon
Kronprinsessan Victorias och prinsessan Madeleines bästa väninna har blivit mamma igen. Pappa är Chris O'Neills bästa vän Cedric Notz.
Annons
andrea1 ibl

Det var i helgen, den 26 november, som Andrea Brodin, bästa väninna till både prinsessan Madeleine och kronprinsessan Victoria, blev mamma igen. Det lilla underverket kom bara åtta timmar efter att Andrea Brodin stått i direktsändning i TV4:s Nyhetsmorgon tillsammans med programledaren Jesper Börjesson. Andrea, som ju är inredningsexpert, medverkar regelbundet i programmet och hade ingen aning om att hon bara timmar senare skulle han en ny liten baby på bröstet.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

– Ja ibland går saker lite fortare än man tänkt och trott!, skriver Andrea i sin blogg.

Hon fortsätter:

– Åtta timmar efter att jag och Jeppe pratat klart i rutan så kom det lilla underverket. Nu är vi på BB och lär känna varandra. En sådan lycka, kärlek och ”blessing” att få bli mamma igen.

Annons

Barnet, en liten flicka, är Andreas tredje. Sedan tidigare har hon dottern Diana, som ju Victoria är gudmor till, och sonen Ivar med ex-maken Niclas Engsäll. Pappa till den nya lilla babyn heter Cedric Notz och är, som bekant, Chris O’Neills bästa vän. Cedric och Andrea träffades genom Madeleine och Chris och fattade snabbt tycke för varandra. För ett par år sedan blev de ett par.

I sin blogg berättar Andrea om hur det kändes att stå i tv-rutan, bara timmar innan förlossningen.

– Här kändes det dock hur bra som helst, inga värkar eller något – med sedan skulle det tillta och knappt åtta timmar efter att vi står här och kramas fick jag krama lilla bebisen. Helt otroligt. Mycket kul och knäppt hann hända under dessa åtta timmar men det tar vi en annan gång. Festligt var det dock att jag gick igenom hela barnafödandet fortfarande med tv-sminket på och lockarna. Hahaha. Aldrig varit så glammig när jag blivit mamma förut!, skriver hon.

 

Av: Johanna Lejon.

Foto: Stella Pictures, Ibl.

Annons