Prinsessornas väninna väntar barn igen

Prinsessornas väninna väntar barn igen

Kronprinsessan Victorias och prinsessan Madeleines vän väntar smått - med Chris O'Neills bestman. Snart får Andrea Brodin och Cedric Notz sitt första gemensamma barn.
Victoria

Andrea Brodin och Cedric Notz blir snart föräldrar. Paret väntar sitt första gemensamma barn. Det berättade Andrea på sin blogg för ett par dagar sedan. Babyn ska komma i november, berättar Andrea.

Hon fortsätter med att skriva att hon är i veckan 17, hur glad hon är och skriver att det känns både “kul och omvälvande och underbart och lite läskigt och fint”.
Andrea berättar vidare att graviditeten gjort henne både illamående och trött. Mycket på grund av att hon arbetat hårt. Nu har dock illamåendet vänt och den värsta tröttheten är borta.

Andrea Brodin med Cedric.

Andrea Brodin med Cedric.

Graviditeten är planerad, skriver hon.

Den kommande babyn blir parets första gemensamma barn. Sedan tidigare, från förhållandet med Niklas Engsäll, har Andrea dottern Diana, 9, och sonen Ivar, 7. Kronprinsessan Victoria är gudmor till lilla Diana. Andrea och Cedric möttes genom prinsessan Madeleine. Cedric är nämligen god vän till Chris O’Neill och var den som agerade best man vid prinsessparets bröllop 2013.

Av Johanna Lejon

Foto: Stella Pictures