Prinsfamiljens personliga sommarhälsning – se bilden här!

Efter den traditionella semestern i Sainte-Maxime verkar prinsfamiljen vara på plats i Sverige igen. Nu delar de med sig av en fantastisk bild där hela familjen önskar glad sommar till sina följare!

Prinsparet publicerar en sprillans ny bild på sin Instagram, där hela familjen står samlade. Både prins Alexander och prins Gabriel skrattar nöjt i pappas och mammas famn. Särskilt roligt är det att se lilla prins Gabriel igen, eftersom det var ett tag sedan vi fick se honom. “Vi vill önska er en riktigt fin sommar!” skriver de och kommentarerna strömmar in med hälsningar tillbaka till familjen.

Hemma igen från Villa Mirage

I mitten av juni begav sig hela familjen till sommarparadiset Villa Mirage, precis som de brukar varje år. Traditionen startade redan innan prins Alexander och prins Gabriel föddes. I år blev det en midsommar i villan som ligger alldeles intill havet. Men nu verkar de vara på plats i Sverige igen, med tanke på den fantastiska sommarbilden tagen med en av Sveriges grönskande ängar i bakgrunden.

Snart beger sig familjen till Solliden för att delta i det årliga firandet av kronprinsessan Victoria. Så roligt det ska bli för alla kusinerna att äntligen få leka tillsammans igen i Sollidens trädgårdar.

 

Foto TT