Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Prinsparet upprepade succén vid nya familjefotograferingen

10 okt, 2017, 13:00 
Ellen Myrgård Lindén
Hittar ni gemensamma nämnaren?
Annons

Efter prinsparets förlovning, för tre år sedan, publicerade hovet nya bilder Carl Philip och Sofia. Bakom kameran stod Erika Gerdemark, en 34-årig kvinna som då var ganska ny i rollen som kunglig fotograf. Sedan dess har Erika fotograferat Carl Philip och Sofia, och deras små prinsar, vid ett flertal tillfällen.

Den mest uppmärksammade bilden är nog den som hovet publicerade på Carl Philips 37-årsdag förra året. Prins Alexander var knappt en månad gammal och familjen tackade för alla lyckoönskningar i samband med lillprinsens födsel. Minns ni?

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Och det är inte bara fotografen som förenar förlovningsbilderna och de nya familjebilderna, som hovet publicerade igår. Carl Philip och Sofia står nämligen på samma ställe vid båda fototillfällena – i Östra valvet på Stockholms slott! Och vi förstår valet. Platsen har nämligen ett fantastiskt ljusinsläpp och en enorm takhöjd.

Foto: Erika Gerdemark/Kungahuset.se

Annons