Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagen

Privat mingel före bröllopet

17 jun, 2010, 14:47 
Agneta Nisbeth
Annons
daniel_silvia_victoria_carlgustaf

Westlingfamiljen kommer efter denna helg bli mer bekanta med den kungliga släkten.
Westlingfamiljen kommer ha flera tillfällen att bekanta sig med de kungliga släktingarna.

Innan det är dags att för kronprinsessan Victoria och Daniel Westling att säga ja till varandra på lördag ska deras släktingar få umgås lite mer avskilt är det tänkt.

Annons

På lördagen kl 14.30 blir det nämligen en mottagning på Stockholms slott där de kungliga och kronprinsessparets släktingar får möjlighet att bekanta sig lite närmre med varandra, kindpussas och språkas vid. När det blir dags att ta plats i kyrkbänkarna tågar gästerna i procession över borggården och in till Storkyrkan.

De går då över den blå mattan – ja, ni läste rätt, det blir en blå matta och inte en röd – som sträcker sig från Logården, genom slottet och ut på borggården. En rejäl matta med andra ord, men så ska den ju också beträdas av allsköns prominenta gäster!

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av Camilla Spjuth-Palve

Foto: Charles Hammarsten

Följ det kungliga firandet även hos våra bloggar:

Annons