Privata bilden avslöjar! Victorias nya hemliga hobby

victoria

Kronprinsessan Victoria har tagit upp en helt ny hobby!
Se filmen! Fina kärleksgesten från Victoria till Oscar – inför alla
Slå på ljud

Det har varit en fantastiskt het och solig sommar och när somliga passar på att fly inomhus där det finns air condition finns det någon som verkligen passar på att ta vara på det vackra vädret och det är såklart vår kronprinsessan.

Victoria och Daniel har alltid förespråkat motion och rörelse och de lever verkligen som de lär!

Nu har kronprinsessan tagit upp ett helt nytt intresse och det är inom padel. Precis som i princip resten av Sveriges befolkning har hon fastnat för den fantastiska nya sporten, vilket avslöjades av en bild på Instagram.

På bilden syns Victoria, svettig och glad efter det härliga padelpasset på en anläggning på Öland inte långt från Solliden. Hon posar tillsammans med ett par som oväntat stötte på henne på banan, inte alls för trött för att ställa upp på ett foto!

Men Victoria är inte den enda i familjen som hittar på aktiviteter ute på Öland. I veckan spelade prins Daniel den traditionsenliga Victoriagolfen ute på Ekerums golfbana. Men det märktes att det var ovanligt varmt i år, prinsen bar nämligen shorts!

Det har aldrig förr hänt, och faktum är att det är ett etikettsbrott i den finare delen av golfens värld, och speciellt om man är kunglig!