Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Nya privata bilden på Sofia och barnen – från Solliden

15 jul, 2020, 14:31 
Prinsessan Sofia, Prins Alexander och prins Gabriel på sommarlov på Ökenäs gård.
I går fick de stanna hemma när mamma och pappa firade Victoria. Men i dag kommer det en ny bild på småprinsarna Alex och Gabriel!
Annons
Här anländer Sofia och Carl Philip till Victoriakonserten!Brand logo
Här anländer Sofia och Carl Philip till Victoriakonserten!

 

Småprinsarna på sommarlov hos farmor och farfar – då samlar mamma Sofia på sommarminnen till fotoalbumet. Och på sociala medier kan vi just nu se en ny bild på ”Alex” och ”Gabbis”, som de kallas i familjen.

Det är proffsiga kungliga modeexperten Sarah Williams, med bloggen The Royals and I som har lagt ut den här kungliga semesterglimten (tagen av Anna Sjöberg) på sitt instagramkonto med samma namn. Alexander och Gabriel har sina solhattar som vanligt, och mamma Sofia sitter på huk utanför Sollidenpaviljongen för att visa dem något spännande. Kanske är det dags för en glass?

Och missa inte att spana in prins Alexanders t-shirt, med orden Surf och Los Angeles tryckt på bröstet (en look som enligt Sarah Williams kommer från H&M). Ska det bli en surfingkille av Sörmlands egen hertig?

Annons

Victoriadagen 2020 – Sofias semester med barnen

Sarah Williams skriver på sitt Instagramkonto att bilden togs i förra veckan, så prinsessan Sofia, prins Carl Philip och barnen har alltså befunnit sig på kungafamiljens sommarslott ända sedan dess. De bor alltid i det så kallade Kavaljershuset, en stor vacker sommarvilla som de i vanliga fall delar med prinsessan Madeleine och hennes familj, men som de nu i hennes frånvaro får ha för sig själva.

Kavaljershuset på Solliden.
Kavaljershuset på Solliden med sin vackra veranda.

I går såg vi dessutom prinsparet vid kronprinsessan Victorias födelsedagsfirande. Fast då fick småprinsarna stanna hemma.

Annons
Prinsessan Sofia och prins Carl Philip Victoriadagen 2020
Sofia och Carl Philip utanför Borgholms slottsruin i går kväll.

Victoriadagen 2020 – se filmen här:

Här överraskas Victoria efter konserten – med ännu mer sång!Brand logo
Här överraskas Victoria efter konserten – med ännu mer sång!

Foto: TT, Kungliga Hovstaterna, Instagram.

Annons