Privata bilder inifrån Solliden! Kungens och Silvias kärlekspromenad

kungaparets kärlekspromand på Solliden

Kungaparet befinner sig på Solliden efter en lång var av isolering på Stenhammar slott. Se nya bilden från deras kärlekspromenad!

Efter en lång vår i karantän befinner sig kungaparet äntligen på Solliden. Sommarslottet på Öland, som de älskar så mycket. Under fredagen uppmärksammade de Gillis Dahlström, som fått priset Årets Ölänning 2020 för sina goda kroppkakor i Arontorp, och nu njuter de av några lediga dagar innan Victoriadagen.

Just nu är vädret inte det bästa på Öland. Tunga regnmoln kommer och går men tidigare under söndagen sprack det faktiskt upp och blev soligt och då passade kungen och drottningen på att ta med sig Brandie på en skogspromenad utanför slottet.

Det gör kungaparet på semestern

Vi har talat med semesterfiraren Jimmie Andersson, som (även han) tog en skön söndagspromenad med flickvännen Natalie Bergh, tidigare i dag. Men att promenad skulle få kunglig glans – det var han inte alls beredd på!

kungaparet promenad solliden

Kungaparet och hunden Brandie njuter av en skön söndagspromenad.

– Vi såg kungaparet utanför Solliden. De var ute och rastade hunden. De såg jättegada ut och log åt oss, berättar Jimmie för Svensk Damtidning.

Foto: TT, Natalie Bergh