Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Privata bilder! Se Beatrice Borromeo göra sig klar inför bröllopet

29 nov, 2016, 09:05 
AvJohanna Lejon
Nu delar Beatrice Borromeo, hustru till Pierre Casiraghi, med sig av privata bilder från parets bröllop förra sommaren.
Annons
ao_borromeobrollop2

Det var förra sommaren som Pierre Casiraghi och Beatrice Borromeo äntligen blev man och hustru på allvar, under en kyrklig ceremoni vid Lago Maggiore. 700 gäster hade samlats för att fira paret och bland dessa fanns bland annat designern Diane von Furstenberg, modellen Eva Herzigova, och Lapo Elkann, arvtagare till Agnelli-imperiet.

ao_borromeobrollop1

Prinsessan Caroline av Monaco och Hannover var givetvis på plats, precis som Pierres syster Charlotte Casiraghi och hennes dåvarande partner Gad Elmaleh, samt storebror Andrea och dennes fru Tatiana Santo Domingo.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Bröllopsgästerna fick åka båt från fastlandet till Isolino di San Giovanni, den minsta av familjen Borromeos privata öar i Lago Maggiore.

ao_borromeobrollop3

Kronprins Haakon av Norge och kronprinsessan Mette-Marit var inbjudna och anlände i sällskap med Franca Sozzani, chefredaktör för italienska Vogue. Den efterföljande festen hölls sedan på Rocca d’Angera på fastlandet. Bland gästerna noterade vi också svenska fastighetsentreprenören Oscar Engelbert som anlände arm i arm med kärleken Giovanna Battaglia, italiensk stylist.

På sitt privata Twitter-konto delar nu Beatrice med sig av privata bilder, på den magnifika bröllopsklänningen, signerad Armani.

Av: Johanna Lejon och Liv Sander.

Foto: Stella Pictures, Ibl.

Annons