Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Privata bilderna avslöjar: Så är Silvias och Eva O'Neills relation egentligen

06 nov, 2023, 23:00 
Drottning Silvia och Eva O'Neill har en hel del gemensamt.
Annons

Eva O'Neill har likt sin son Chris O'Neill alltid varit en person som seglat lite under det kungliga rampljusets radar. Trots att hon är ett societetslejon av rang så duckar hon ofta kamerans blixtar.

7 saker du inte visste om Eva O'NeillBrand logo
7 saker du inte visste om Eva O'Neill

Men ibland händer det att hon fångas på bild – och då strålar hon som om aldrig gjort annat. Inte helt sällan har det då varit med en annan kunglighet: nämligen drottning Silvia.

Eva O'Neill var på plats när kungen firade 50 år på tronen, där hon tillsammans med kungafamiljen och kungabarnens partners släktingar infann sig på Drottningholm för lite festligheter.

Drottning Silvia och Eva O'Neill
Drottning Silvia och Eva O'Neill – fångade på bild tillsammans.

Silvias stöd till Eva

Även om både Eva och Silvia valt att inte kommentera relationen mellan dem, så är det uppenbart att de trivs i varandras sällskap och under åren har de fångats på flera bilder tillsammans.

Annons

Kungaparet har flera gånger dykt upp på Amadeus Weekend, Evas och mångmiljardärens Donald Kahns välgörenhetsgala som hålls i Amadeus Mozarts födelsestad, Salzburg.

Då är det också tydligt vilken fin och välmående relation Eva och Silvia faktiskt har. Det är så klart extra välkommet när Sveriges kung och drottning kommer för att stötta välgörenhetsinitiativet.

Drottning Silvia och Eva O'Neill
Drottning Silvia och Eva O'Neill på Salzburg Festival i Österrike.

”Barnbarn är livets efterätt”

Eva har även varit på plats privat i Sverige och hängt med kungafamiljen på Öland. De delar ju dessutom något av det finaste i världen: deras älskade Florida-barnbarn.

Eller som Silvia sa i en intervju med Kamratposten:

Annons

– Min mamma sa alltid att barnbarn är livets efterrätt. Och det är ju så, man har hela glädjen – men inte fullt ansvar. Så det är bara underbart. Och man får skämma bort dem mer än vad föräldrarna kan göra. Det är härligt! De är så söta, och hemskt roliga.

Eva O'Neill och drottning Silvia
Eva O'Neill och drottning Silvia har en god relation.

Foto: TT

Annons