Privata bilderna på Madeleine som Chris vill stoppa!

ala gånger chris o'neill visat att han är precis som oss andra

Chris O'Neill är en man med principer. Nu vill han stoppa en viss typ av bild på prinsessan Madeleine.

Chris O’Neill är en person med hög integritet och låg tolerans för rampljuset. Det visade han redan när han och prinsessan Madeleine gifte sig och han gav beskedet att han inte tänkte bära någon prinstitel. Han ville förbli “bara” Chris O’Neill.

I linje med detta har Chris försökt hålla sig borta från all, i hans tycke, onödig uppmärksamhet. Han är inte vidare förtjust i paparazzifotografer – vilket han gjorde klart i sin stora intervju med magasinet King.

Chris O’Neill vill stoppa bilderna på Madeleine

ala gånger chris o'neill visat att han är precis som oss andra

Chris och Madeleine har varit gifta i sju år.

Där sa han exakt vad han tyckte om att se Madeleine och deras tre barn utfläkta på tidningsuppslag.

– Det gör mig arg. Det ska dock sägas att den brittiska pressen självsanerat rejält på den fronten, eventuellt i sviterna efter prinsessan Dianas bortgång. De får på inga villkor publicera bilder på barnens ansikten, och i den mån de fångats på bild är de pixlade, vilket inte är fallet på kontinenten. Självklart stör det mig att mina barn blir fotograferade om de inte framträder i officiella sammanhang, sa Chris då.

“Blir illa berörd”

I samma intervju berättade Chris att Madeleine har ett slags sjätte sinne för när en paparazzi-fotograf är i närheten. Själv är han inte lika van vid att vara så utsatt.

– Man kan bli en aning illa berörd när bilderna dyker upp i tidningen, och är tagna tidigt på lördag morgon i lekparken med barnen efter en jobbig natt, när jag har träningsoverall på. Det i sin tur leder till en malande känsla av ständig övervakning, som kan vara mindre kul. Men jag visste vad jag gav mig in på, även om det förstås inte hindrar mig från att klaga för Madeleine med jämna mellanrum, sa Chris till King.