Privata bilderna på Märtha Louise utan Shaman Durek väcker frågor

En lång sommar ligger framför oss, men den ser osäker ut för prinsessan Märtha Louise och Durek Verrett.

Det känns som det var alldeles nyligen som prinsessan Märtha Louise avslöjade sin nya kärlek, schamanen Durek Verrett. Men tiden går fort och numera har de två varit ett par i över ett år. Relationen har minst sagt kantats av skriverier. Durek kritiserades hårt för sin bok han släppte i höstas, där han bland annat påstod att olyckliga barn får cancer.

Märtha Louises familj, den norska kungafamiljen, har dock i största möjliga mån låtit bli att kommentera Dureks utspel och istället gett honom en ärlig chans i det privata. Förra sommaren fångades Durek på bild när han åkte båt med hela kungafamiljen och i julas följde han med Märtha Louise på det traditionella julfirandet i Holmenkollens kapell.

Durek och Märtha Louise

Durek Verrett och prinsessan Märtha Louise utanför Holmenkollens kapell i julas.

Märtha Louise och Durek Verrett, har ofta delat med sig av kärleksförklaringar till varandra på sociala medier och senast i början av juni hyllade Märtha Louise Durek på Instagram. Hon skrev också då att mycket av kritiken som kommit till Durek bygger till stor del på rasistiska fördomar.

“Folk förutsätter att Durek inte är en bra person som älskar mig på riktigt, utan att han har manipulerat mig till att älska honom och fortsätter manipulera mig i vårt förhållande. Att han kommer att utnyttja mig för pengar”, skriver hon.

Durek och Märtha Louise tvingas leva isär

Den 5 juli la det norska kungahuset upp en härlig sommarbild på hela kungafamiljen och önskade sina följare en härlig sommar. På bilden syntes drottning Sonja, kung Harald, kronprins Haakon och kronprinsessan Mette-Marit samt deras två barn prinsessan Ingrid Alexandra och prins Sverre Magnus. Prinsessan Märtha Louise var också på plats, med två av sina barn.

Norska kungafamiljen

Den norska kungafamiljens härliga sommarhälsning.

Men, ingen Durek syntes till på bilden från den härliga sommarmiddagen. Kommer Märtha Louises pojkvän lyckas ta sig till Norge trots pandemin? Eller kommer Märtha Louise och Durek fortsätta leva som särbos? Bilden väcker flera frågor kring hur sommaren för Märtha Louise och Durek kommer att se ut.