Privata bilderna som Madeleine vill stoppa!

madeleine chris stormen dorian

Prinsessan Madeleine har fattat ett beslut.Hon kommer att göra allt för att stoppa bilder av ett visst slag.

Prinsessan Madeleine och Chris O’Neill är måna som sin integritet. De lever ett hyfsat anonymt liv i Florida, Madeleine har ett hemligt Instagram-konto för sina allra närmaste och Chris skyr helst uppmärksamheten helt och hållet.

Samtidigt väljer Madeleine att regelbundet lägga upp bilder på sina tre barn på Instagram. Det här är dock helt medvetet från prinsessans sida. För henne handlar det om att behålla kontrollen om bilderna.

Prinsessan Madeleine vill stoppa privata bilderna

förklaringen bakom prinsessan madeleines frånvaro

Madeleine och Chris är måna om sitt privatliv.

Detta berättade Madeleine om i Viaplay-serien “Barnens drottning”.

– Jag gör det för att försöka motarbeta bilder som annars kommer från paparazzis, sa Madeleine då.

– Det är svårt och det är viktigt att man tänker på just när man lägger ut bilder. Jag förstår att folk vill se våra barn och se hur de utvecklas, framför allt nu när vi inte bor i Sverige. Så det är ett medvetet val jag gör, men det är bilder som jag själv väljer att lägga ut.

“Alla föräldrar borde tänka på det”

Barns säkerhet på nätet är en hjärtefråga för Madeleine. Genom sitt arbete med Childhood USA har hon hört många skräckberättelser om pojkar och flickor som utsatts för övergrepp. Ofta har dessa berättelser sin början på nätet.

– Alla föräldrar borde tänka både en och två gånger innan de lägger ut en bild. Även om det är en söt sommarbild när barnen springer nakna på hemmatomten så kanske man inte ska lägga ut sådana bilder. För tyvärr vet man inte var de bilderna hamnar, säger Madeleine i “Barnens drottning”.